KIDS

KIDS

maandag 5 september 2016

Little green dress - LMV

In 2014  volgde ik een workshop bij Fleur Sintobin in Kortrijk om de Little Black Dress te maken uit LMV. Ik vond/vind het een heel mooi kleedje en zag het toen helemaal zitten dus knipte ik het patroon alvast in 2 verschillende stofjes uit. Wel, het ene kleedje raakte af in de les en werd meer dan goed bevonden en heel veel gedragen. Het andere bleef geknipt liggen ergens op mijn bureau en vond ik dus vorige week terug.

Aangezien de kilo's van mijn derde zwangerschap bijlange nog niet weg zijn en heel wat zomerkleedjes nogal 'spannen' besloot ik het erop te wagen en het kleedje in elkaar te steken. Dit weekend hadden we 2 verjaardagsfeestjes ... een ideale deadline ;)

Ik koos wel voor de eevoudige versie: geen zakken en geen rits. Ik begon er vrijdag aan, ja, de twee oudste gaan terug naar school hé, en werkte het uiteindelijk zaterdagmiddag af. Net op tijd voor het eerste feestje!




Stofje: Soldeur Kortrijk
Patroon: Litlle Black Dress - La Maison Victor - Lente 2014



3 opmerkingen:

  1. Mooi!! Deze kleur staat je ook heel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo daar, nu ken ik een Spell Doctor, je kunt een tastbare privédiscussie hebben en je liefdesleven opnieuw instellen. Die persoon is de altijd betrouwbare dokter Egwali, een tovenaar die zijn spreuk heeft gebruikt om mijn leven te veranderen en andere zoveel levens die ik vandaag ken. Noem het maar liefdesbetovering, carrière nastreven, gezondheidsproblemen, wat het geval ook is, welk trauma je ook hebt, hij is op tijd om je te helpen zonder aarzeling. Mijn zaak was behoorlijk lelijk voor mijn ontmoeting met hem, en de rest was geschiedenis. Je kunt via een van deze manieren contact met hem opnemen WhatsApp / Viber +2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com
    Heb een privésessie met hem en wees weer gelukkig.
    Al het beste !!

    BeantwoordenVerwijderen