KIDS

KIDS

donderdag 1 september 2016

1 september: rust en weemoed

Vandaag was het zo ver: 1 september. Tijd voor Mila en Akke om opnieuw aan een boeiend schooljaar te beginnen en dat in een volledig nieuwe school. De school, ja daar ben ik echt wel van onder de indruk, heel mooi gedaan. De kinderen zullen zich daar nogal amuseren!

Maar toch, deze morgen, een dubbel gevoel.  Ze worden zo snel groot. Mila vertrekt richting 2e leerjaar en Akke gaat naar het 2e kleuter. Nanne, die blijft nog even samen met mama thuis maar ook zij is al 10 weken oud ... het gaat me allemaal iets te snel ... vandaar het dubbele gevoel deze morgen.

Blij omdat de rust overdag een beetje terugkeert en ik wat kan bijslapen maar weemoed naar die gezellige drukte, de onverwachtse knuffels en lieve woordjes van Akke en de knutselmomentjes met Mila. Het hoort er allemaal bij hé.

De kids straalden in elk geval bij het vertrek. Voor Akke was het lawaai op de speelplaats nogal overweldigend maar gelukkig mocht hij op de blauwe stippen gaan staan ;). En Mila kon nog genieten van een welkomstshow waarin zotte meester Wouter even terug in het pak van Moldrol kroop en zo alle kids heel snel op zijn hand kreeg. Fijn om te zien! 

Zo, ze zijn gestart en wij keerden met een krop in de keel terug naar huis. SLIK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten