KIDS

KIDS

zaterdag 10 oktober 2015

Zomerse Candy wordt winterse glitterjurk!

De glitterstoffen zijn 'in' op dit moment, zoveel is duidelijk en ik moet toegeven, ik ben zo fan. Ik was dan ook blij dat mijn favoriete stoffenwinkel Eekhoorntjesland (FB) verschillende kleuren verkocht. Kiezen was zo moeilijk! Dus kocht ik ze in verschillende kleurtjes.
 
Voor de rose glitterstof had ik onmiddellijk een idee. Ik wou de Candy een beetje aanpassen. Mila straalde deze zomer in verschillende versies en staat ook echt met het model. Ik wou echter net iets méér. Ik tekende een lange mouw en besloot ook een kraagje toe te voegen. Hierdoor moest ik ook beleg voorzien. Maar dat lukte allemaal.

Toen ik de gouden glitterstof naast de rose zag, besloot ik deze te gebruiken voor het kraagje, de zakjes en de mouwboordjes. In mijn hoofd leek als heel eenvoudig maar deze keer liep het naaien niet echt van een leien dakje. Mijn tornmesje bleek mijn beste vriend toen de rok te kort bleek en er terug af moest alsook toen de tunnel maar niet wilde lukken.
 
MAAR het geheel raakte af en Mila straalt. Een nieuwe favoriete jurk is geboren!
 
Geniet mee van de (vele) foto's!
Misschien stuur ik deze wel in bij La maison Victor, wie weet staat dochterlief in het volgende tijdschrift ... you'll never know!
 

 
 
 

15 opmerkingen:

 1. Leuke versie ook! Ik maakte ook een winterse Candy maar dan met een col.
  Deze kraag vind ik ook zeer leuk ... eentje om te onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Een kol lijkt me een super idee! Daar kan Mila zich lekker in nestelen!

   Verwijderen
 2. jadadde, zit als gegoten! heel mooi! wat zeg ik?!! het is een pareltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supertof, ze straalt! Deze moet gewoon in de nieuwe LMV!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik zal toch eens die stretchnaald op die machine moeten steken en mijn tricotvrees over de reling gooien. Ik ga die foto nog niet tonen aan Amélie voor ik tijd heb, want ik ben zeker dat ik als de bliksem een kopie moet maken!

   Verwijderen