KIDS

KIDS

zondag 14 februari 2016

Akke en Charlie - LOVE at first sight!

Ik werkte vandaag nog een Jacobbroekje af uit donkerbruine ribbelstof en een bijpassende Charlie met lange mouwen. Beide stofjes kocht in in Eekhoorntjesland en werden uitermate snel verwerkt. Misschien zit de krokusvakantie daar ook wel voor iets tussen ;)

In elk geval ben ik fan van deze combinatie en staat het hem beeldig, al zeg ik het zelf. In een fotoshoot had hij deze keer helemaal geen zin, dus de aan-foto's volgen nog! Maar voor nu toch al een kleine preview ...



De aan-foto's zijn er maar heel veel zin had hij niet, het is te zeggen, zin om onnozel te doen wel ja ;) Resultaat van de fotoshoot papa-zoon!










vrijdag 12 februari 2016

VERLIEFD op babykamer!

We zijn ondertussen 20 weken ver in de zwangerschap en alles verloop goed.
Dochterlief begint al goed te schoppen en groeit zoals het hoort.
Mama moet regelmatig wel wat rusten maar dat hoort er allemaal bij.


Tussen het naaien door, planden we om de kinderkamer in de krokusvakantie in orde te brengen. Ik zie jullie al denken, nu al? Maar er staat de komende maanden best nog wel wat op het programma: Eerste Communie van Mila, geboortekaartjes ontwerpen, geboortekadootjes uitzoeken, materiaal verzamelen voor de baby, Akke zijn verjaardagsfeest, ...


Zoals je ziet, aan plannen geen gebrek. Vandaar dat we deze week de kinderkamer aanpakten en wat ben ik blij met het resultaat. Ik word er helemaal warm van en kan een lach op mijn gezicht niet wegsteken als haar kamertje binnenkom. Ook broer en zus zijn onder de indruk en vinden vooral de boekenrekjes heel leuk. Ze zetten zich spontaan op de grond om boekjes te lezen. 

De schommelstoel verhuist nog van beneden naar boven en ondertussen staat ook het bedje al klaar en hangen de rolgordijnen terug. Misschien neem ik morgen nog wat foto's.

Zie hier het resultaat, wij zijn in elk geval heel erg tevreden en gaan van deze ruimte genieten!







zaterdag 6 februari 2016

Akke en Jacob - een blijvende winner!

Akke groeit en bloeit waar je bij staat. Althans, ik heb toch dat gevoel. Tijd dus om zoonlief opnieuw van enkele nieuwe broeken te voorzien. 

Ik weet het, ik ben niet echt origineel en hou nogal vast aan de Jacobbroek van Zonen09. Hij staat er ook zo mooi mee, dus waarom zou ik veranderen?

Ik schakelde de hulp van oma in en in een mum van tijd was Akke opnieuw enkele mooie broekjes rijker. We kozen nu voor het verwerken van enkele fijne ribbelstoffen, ideaal voor de koude winterdagen en zo werden ook nog enkele lapjes stof uit mijn stoffenkast verwerkt.

Akke straalt opnieuw en zag een fotoshoot zowaar zitten, geniet mee want hij staat er op zoals hij is ;)