KIDS

KIDS

donderdag 16 juli 2015

Candy 2 voor Mila - match met Akke

Ik had de smaak om een Candy al een tijdje te pakken. De eerste versie werd hier al zoveel gedragen dat ik een match-candy wou maken met een Charlie (zonen09) die ik maakte voor Akke. Ja, soms vind ik het echt wel fijn dat broer en zus eens in hetzelfde stofje rondhuppelen. Nu het nog kan ... 

Het werd opnieuw een Lillestofje in mooi blauw met felle vliegertjes. Akke staat er beeldig mee en ook Mila is mooi met felle kleuren. Een geslaagde combinatie, al zeg ik het zelf en de kids vinden het zelf ook super dat ze in hetzelfde stofje rondlopen. Daarvan gaat mijn moederhartje bonzen!





zondag 12 juli 2015

Kraamkadootje voor Fie

Mijn jongste nichtje beviel in juli van een flinke dochter Fie. Ik kon het niet laten om opnieuw zelf aan de slag te gaan. Ik maakte een minilegging met het gratis patroon van Emma en Mona en bijpassend mutsje. How sweet is that?!

Ik ging ook op zoek naar een eenvoudig kleedje. Dat vond ik in Zo Geknipt 2. Ook dit zat uitermate vlot in elkaar. Een mens zou zin hebben in nog een baby! Een mooi pakje dat op groot enthousiasme werd onthaald. En  Fie, die straalde in haar tenuetje!







zaterdag 11 juli 2015

Lottadress voor Mila en nichtjes dankzij oma

Oma kocht het patroontje aan van de Lotta van Compagnie M. Ik dook in mijn stoffenkast en gaf haar een stofje dat daar perfect kon voor dienen. Oma ging aan de slag en het resultaat was super mooi! Oma ging niet alleen aan de slag voor Mila maar maakte prompt voor al haar kleindochtertjes een Lottajurkje. Dat leverde superschattige en mooie beelden op. Te moeilijk om te selecteren dus geniet maar even mee!






 
Mila en Lotje, haar jongste nichtje, ook met een Lottakleedje aan.
 
 


Mila samen met 2 van haar nichtjes.



One happy family!

vrijdag 3 juli 2015

Broek voor de mama, cirkelrok voor Mila

Ik volgde samen met Tine van Eekhoorntjesland een workshop om een broek voor onszelf te maken. Laat ons zeggen dat de uitdaging groot was gezien dit een kledingstuk is dat ik met de grootste moeite vind in de winkels. Maar laat ik nu net van uitdagingen houden. Ik koos voor een druk stofje van Soft Cactus (te vinden bij Eekhoorntjesland) en ging aan de slag.

Alles verliep goed tot op het einde bleek dat mijn linkerpijp een heel stuk korter was dan de rechter ... de moed zakte me toch even in de schoenen. Er bleek een fout patroon gebruikt te zijn ... Enfin, ik zetter een stukje aan en dankzij de drukke print valt het helemaal niet op. De broek zit echter super goed, ideaal, nooit gedacht! Hier volgen er nog van!

Ik had nog een lapje over om een bijpassend cirkelrokje te maken voor Mila. Wat vond ze het super dat mama en zijzelf in eenzelfde stofje konden rondlopen .... TROTS!