KIDS

KIDS

zondag 29 maart 2015

TIPI tent ... het moest er eens van komen

Ik had er al verschillende zien verschijnen in blogland ... een tippytent om de koude winterdagen door te komen. Het werd een leuk projectje van manlief en mezelf om dit tot een goed einde te brengen. De tent zat relatief vlot in elkaar. Ik baseerde mij op enkele handleidingen (handleiding 1 - handleiding 2)haar handleiding en geraakte al een eind ver. Gelukkig heeft manlief meer inzicht dan ik waardoor alles uiteindelijk wel goed kwam.

De kindjes vonden het heel plezant en gezellig en lezen sindsdien hun boekjes heel graag in de gezellige tent ;).




vrijdag 27 maart 2015

Verjaardagskleedje voor BFF van Mila

Sinds de eerste kleuterklas is Mila beste vriendjes met Lilli. Ze zijn echt onafscheidelijk ... mooi om te zien. Ondertussen zijn we drie jaar later en zijn ze nog altijd even grote fan van elkaar. Mila mag jaarlijks samen met de familie meegenieten van het verjaardagsfeest voor Lilli. Dit jaar wou ik haar opnieuw verrassen met een mooi kleedje en bijpassend handtasje. 

Ik koos voor het basisbovenstuk van SDVZ met een plooirokje. het handtasje is van Fynn en zit heel snel in elkaar. Eigenlijk was ik zelf op slag verliefd op het stofje. Wie weet maak ik nog een bijpassend rokje voor Mila, dan kunnen ze weer spelen van 'tweeling'.

Schattig toch hé!






zaterdag 21 maart 2015

Joan tassen in de naaiclub

Onze maandelijkse afspraak in de naaiclub was er deze maand een speciale. Zowat iedereen wou graag eens de Joan tas maken. Dit gratis patroontje vind je op de website van Georgette. (klik op de link, zo geraak je er direct!) Zo gezegd, zo gedaan. Iedereen deed wat voorbereidingswerk thuis zodat we samen onmiddellijk aan de slag konden gaan.

En dat leverde heel mooie resultaten op, al zeg ik het zelf. Deze zakken zullen veel gebruikt worden, trust me! En het was alweer een heel gezellige avond waar heel wat afgekletst en genaaid werd. Zie hier de mooie resultaten!