KIDS

KIDS

zondag 29 december 2013

Kussentje hier, kussentje daar ...

Na het maken van enkele clutchen, leek het mij niet zo moeilijk om kussenslopen te maken met rits. Een eerste uitdaging was kussens maken voor mijn schommelstoel. Ik kreeg deze cadeau van broer en zus toen zoonlief geboren werd maar de juiste kussens ontbraken dus nog. Tijd dus om daar iets aan te veranderen.
 
En zo geschiede, ik tekende een vierkant, knipte de stof, bevestigde de rits et voilà, de kussenslopen waren een feit en pasten perfect in de schommelstoel. Als dit niet nu niet uitnodigt ....  
Oordeel zelf maar!
 

donderdag 12 december 2013

Clutch time!

In ons naaiclubje hadden we graag eens samen aan iets gewerkt. Sofie en ik zochten naar een klein projectje dat afgewerkt kon werken in 1 bijeenkomst. En we kwamen bij Elisanna terecht en haar clutchen. Iedereen kreeg de link doorgemaild om wat voorbereidend werk te doen.
 
Zowel Sofie als mezelf testten het patroontje op voorhand eigenhandig uit. Het werd een leuke avond, iedereen enthousiast, leuke verhalen en vooral mooie resultaten! (die kan je binnenkort bewonderen op de blog van ons eigenste naaiclubje).
 
En ik, ik had de smaak te pakken en maakte er nog enkele want ik vond het een ideaal kadootje voor onder de kerstboom. Ik wou ze allemaal wel voor mezelf houden maar in plaats daarvan deelde ik uit. En de gelukkigen, straalden keer op keer!