KIDS

KIDS

zondag 17 november 2013

Geboortemand Hidde

De naaimicrobe heeft me goed te pakken en dan is de komst van een baby altijd een zaligheid!! Mijn collega en goede vriendin Julie verwacht halfweg november een dochter en ik wou en zou van alles zelf maken voor de kersverse baby!

Tijdens de zwangerschap kreeg ze een schattig eerste mutsje en eens Hidde geboren was, ging ik op kraambezoek met een zelfgemaakt kleedje.
 
 
Bij een uitgebreid babybezoek aan huis, hoorde natuurlijk ook een 'uitgebreid' kadootje. Ik combineerde de zelfgemaakte stukken met een mooie mand en leuke voorleesboekjes. Ik kon wel blijven doorgaan maar de tijd ontbrak ;). Het resultaat mag er zijn en de kersverse mama en papa waren content! En Hidde, Hidde straalt in de slabbetjes!
 
3 slabbetjes, een mutsje, een kersenpittenzakje, een tuttekoordje en
een pamperzakje, hoes voor tissuedoos - handmade

mand, voorleesboekjes en kapstokken - gekocht
 

donderdag 14 november 2013

retro stofjes, I love it!

Ik ben ZOT van stofjes, dat kan mijn stoffenkast beamen. Ik heb dringen nood aan meer plaats zodat ik alles een beetje overzichtelijk kan bijhouden. Stiekem heb ik het kleine kamertje van Akke al helemaal ingericht .... maar nog even geduld, eerst moeten er nog kinderkamers komen op zolder!

Enfin, als ik een stofje zie waarvan mijn hart extra hard gaat bonzen, dan moet ik dat ook hebben. En dat overkwam me nu toch ook wel zeker toen ik een berichtje van Lizzy l'oiseau opmerkte op mijn Facebook. En wat een vriendelijke dame en service. Ik kocht 3 verschillende stofjes aan en kreeg ze gratis toegestuurd. Een webshop is er nog niet maar ik duim dat die er heel snel komt! En nu uitdokteren wat ik met die stofjes ga doen!
 
Zeg nu zelf, deze moet je toch in je stoffenkast liggen hebben? (als je van retro houdt natuurlijk)


  

woensdag 13 november 2013

Eerste tissuedooshoes

Eerste hoes voor tissuedoos.
Het grootste werk is het uittekenen op de stof.
Veel naaiwerk komt er niet aan te pas .... maar wel altijd een leuk resultaat.

Een weggevertje ...