KIDS

KIDS

zondag 28 juli 2013

Geboortekadootje voor zuslief

Het is zo ver! Ik ben opnieuw tante geworden van een meisje, Lot genaamd.

Mijn jongste zus werd vandaag mama en ik had een voorgevoel! Dus ging ik vanavond nog aan de slag om een pamperzakje in elkaar te steken. Het liep niet van een leien dakje maar dankzij het inzicht van manlief kwam alles in orde. En nu maar hopen dat zuslief tevreden is met de zelfgemaakte kadootjes!
 

En zie eens hoe ze straalt!


 

dinsdag 23 juli 2013

Kleine probeersels!

De smaak had ik helemaal te pakken!

Ik moest en zou mijn naaimicrobe verder ontwikkelen. Ik kon de machine van mijn mama enkele weken bij mij thuis gebruiken en begon eraan.  Ik vroeg enkele gemakkelijke projectjes aan mijn nicht Sofie en begon eraan.
 

Het was zoeken en ploeteren en opnieuw proberen maar het resultaat mocht er wel zijn (al zeg ik het zelf). Met een zwangere zus in het verschiet, zullen deze babymutsjes nog goed van pas komen. Na de mutsjes kwamen de slabbetjes aan de beurt. De restjes tricot van moederlief werden omgetoverd tot leuke babyspulletjes!

 


En ik, ik had de microbe heel hard te pakken, lag 's nachts na te denken over volgende projectjes en ging op zoek naar leuke, eenvoudige patroontjes!


Wordt vervolgd!

donderdag 11 juli 2013

Eerste creatie!

Of ik een dagje wou komen naaien, samen met enkele mama's van de school van Mila.

Ik had de naaimachine van mijn mama nog maar 1 keer van dichtbij gezien en dan halsbrekende toeren uitgehaald met de spoel en het draden van het ding. Maar toch had ik de smaak te pakken.
 
Dus met de machine van mama vertrok ik, samen met enkele andere jonge mama's richting Passendale om er onder de deskundige begeleiding van Lies, een rok voor mezelf te maken. Nooit gedacht dat ik met een afgewerkte en volledig zelf aan elkaar gestikte rok naar huis zou gaan!! De afwerking kon hier en daar beter maar dit smaakte duidelijk naar meer!
 


 
 
Dank u wel Lies en andere mama's voor de gezellige dag!